Kan du motivera mig?

Amen hallå där.
 
Jag har ångest varje dag för de dagar jag inte har bloggat den senaste tiden, jag har ju till och med tagit så fina påskbilder! Bloggiliciousstyle! Sen lägger jag bara inte upp dom. Blä.
 
Hörni, det är vår och sol men jag har noll inspiration till saker. Har ni några motiverande filmer, quotes, bilder, klädesplagg, inredningstips, träningstips, att göra-tips, pysseltips, osv?
 
Hjälp!

heladanidag

Hej vän!
 
Idag har jag och min kille varit på stan. Vi har försökt att hitta skor och vårjacka till honom, och skor till mig. Jag försöker få honom att köpa en skinnjacka, det är verkligen inte något han brukar ha, vilket jag tycker är bra. Jag gillar förändring och tycker att det är tråkigt att ha på sig det som förväntas. Han är fett läcker i skinnjacka!
 
Skor är det svåraste att köpa! Det är sååå tråkigt. Antingen är skon snygg, men passar inte. Eller så är den snygg, men för dyr. Och nu när jag inte riktigt vet om det är vår eller sommar eller kommer sommaren snart eller kommer det vara vinter fett länge eller hur blir det egentligen?, så är det ännu jobbigare. Vilka problem vi har va?
 
Det slutade iallafall med att jag köpte en massa träningskläder, vilket kändes sååå bra i och med att jag har haft en jättenojig alltför kroppsfixerad, in a bad way, vecka. Ni vet, onda cirkeln: Jag har inga snygga eller funktionella träningskläder, vilket gör att jag inte tränar, vilket gör att jag inte mår bra, vilket gör att jag äter choklad, surar och tycker synd om mig själv. Och bara är sjukt odisciplinerad. FjantCarro säger jag! Men för mig är det viktigt att jag känner mig snygg när jag tränar och inte springer runt i ett par alltför tjocka, tunga och trasiga mjukisbyxor. Så fort jag hade köpt träningskläderna så kände jag mig tio kilo lättare, sjukt va? Tänk vad ett par träningskläder kan göra!
 
Nu på kvällen har jag träffat ett par kompisar från Pite. Vi satt i en studentkorridor i Gamla stan och spelade gitarr och innan vi skulle gå hem så gick vi på kinderäggsjakt. I början av kvällen hade de paketerat in kinderägg i folie och gått och gömt de i hela huset. Så vi letade upp de, åt upp chokladen och byggde och klistrade leksakerna. Riktigt mysigt!
 
Nu sitter jag och kollar på Romeo och Julia på fyran och väntar på att karln min ska komma hem med en brownie... apropå träning.
 
PHEW, snabbresumé av livet. Så, hur mår du?

Vad ska ingå på påskbordet?

Hej kära du!
 
Häromdagen jobbade jag med att korrläsa ett bokmanus. Det är riktigt roligt att göra det, speciellt nu när jag har lärt mig så mycket om att skriva reportage tack vare min utbildning. Det var inte mitt eget bokmanus dock. Det vore roligt att skriva en bok, jag kanske borde göra det någon gång. Jag måste fundera ut om vad bara, har du nåt förslag? Jag vet har hört att det är många som har "att skriva en bok" på sin bucket list, är du en av de? Hur som helst så tycker jag tycker att jag har blivit riktigt bra på att korrläsa och rätta manus! Till lunch blev jag bjuden på Melanders, jag tog en Mixed grilltallrik.
 
 
Det är sallad, potatis, aioli och en några köttsorter. Kyckling och lamm. Eller nåt. Typ. Jag är så himla dålig på det där, jag äter det jag får och hoppas att det smakar gott. Jag är väldigt lätt och billig att ta med på restaurang, kött som kött, varför ska man betala 500 spänn när man kan betala 149? Min kille blir tokig på mig, han älskar mat och han älskar kött, fisk och skaldjur. Vissa kött är tydligen bättre och godare än andra av nån anledning. Men det är bra, då får jag lära mig nåt jag inte kan!
 
Vad tycker ni ska ingå på ett bra påskbord föresten?