Första dagen på bokmässan.

Hej kompisar!
 
Idag har det varit fullt jäkla ös på bokmässan. Vi kom dit vid nio och sen dess hade vi inte en minuts vila förrän klockan 18 då mässan stängde. Helt galet och man kan knappt tro att det är sant. Men det är det.
 
Vad har vi gjort då?
Skapat tävlingar, nätverkat, träffat härliga människor, uppdatera sociala medier, skriva ut skyltar, placera böcker. Det är mycket att stå i och det är himla roligt! Mer kan ni som som vanligt läsa på http://www.expressyou.blogg.se under den här veckan. Eller följa på twitter och insta: expressyou.
 
Jag träffade en väldigt spännande tjej, Josefine, som kom fram till vår monter. Helt kroppsmålad i vitt gjorde hon mig nyfiken på varför. Därför intervjuade jag henne, lyssna på det här: https://soundcloud.com/caroline-78/helt-kroppsm-lad-i-vitt-ber
 
 
 
 
Imorgon har jag tagit in den småländska direktören som är bosatt här i Göteborg, med honom i montern ska vi se till att vi får extra förstärkning och kanske till och med att vi hinner gå runt och titta på andra montrar.
 
C yall!

Smärtfritt smärre kaos.

Hej kompisar!
 
Vi har kommit till bokmässan safe and sound. Just nu sitter jag och bloggar, twittrar, instagrammar och facebookar för Express You bokförlag. Shit, det är fett mycket att hålla reda på och det är verkligen ett full-time job - även om det inte lagts upp så mycket. Det är många turer hit och dit med att länka, skriva, dela marknadsföra och hej och hå.
 
Så, igår gick det bra att ta sig hit, förra året var det dock ett smärre kaos och vi kom knappt iväg från stockholm. Om det kan ni läsa här: http://www.expressyou.blogg.se
 
Får du inte nog? Bara MÅSTE du får mer? Följ instagram och twitter: expressyoubok.
 
 

Mot bokmässan!

Hej kompisar!
 
Idag tar en sjukt taggad tjej tåget mot bokmässan i Göteborg. Efter strul med bokleveranser, förseningar och mycket annat så kan precis vad som helst hända! Vi får se helt enkelt. Kanske finns det inga böcker i vår monter när vi kommer, kanske finns det. 
 
Men, vi är vana.
 
Förra året kom vi knappt iväg.
Läs om det på den halvsnygga bloggen här: http://www.expressyou.se/11/13/2/tystnad-packning-pagar/
 
Under bokmässan kommer jag mest att husera på:
Blogg: http://www.expressyou.blogg.se
Twitter och Instagram: expressyoubok
 
Ses!