Nov. 30, 2013

På väg till kören. Har haft en lugn och fantastisk morgon med min kära kille. Jag blev väckt av sång, presenter och pannkakstårta med ljus i. ASSÅ!!!!!!!Nu är jag på väg till genrep inför konserten och räknar med en hejdundrande dag och kväll!

Sneak peak b-day.

Godmorgon världen och min födelsedag!Jag vaknade i morse med ont i halsen och snuva. Vanligtvis är det syndast om mig i hela världen då men inte idag för idag är det min födelsedag! Och jag blir så larvigt barnsligt förtjust och till skillnad från många "nej ni behöver inte sjunga" och "jag behöver inga presenter" så är jag "Åh, sjung ALLA verserna!" och "jag ÄLSKAR presenter". Nice or not, jag får helt enkelt bara bejaka min känslor ^^.Födelsedagen började egentligen redan igår när mamma hade sitt firande. Hon fyller år två dagar före mig. Då fick jag bland annat mitt första egna julpynt OCH att, tillsammans med mamma, en hel spadag på Sturebadet. Hur glad blev inte jag? Det känns helt fantastiskt! Dels att nån vill ge oss så fin present men också att faktiskt få gå på ett lyxigt spa!

Djävulens intervall.

Hej hörni!Shit pommes, denna vecka! Djävulsvecka! Jag hade bestämt att det skulle bli min 25-årsvecka men istället blev den en enda stor stressklump med ett virrvarr av känslostormar. Jag har gjort saker stup i ett, det är griniga miner hos de flesta (höstdepp förmodar jag) och avsaknad av folks förmåga att ge feedback som bidrar.Sen finns det även extremt fina vänner som lättar upp livet och bidrar med energi och hjälp.Det är IDAG som jag börjar min 25-årsvecka, nu är jag på väg att göra naglarna och det ska bli så skönt att bara sitta där och bli ompysslad. Jag vet att alla menar väl men om nån frågar mig en gång till om vad jag gör i livet och "hur går det med allt" så spyr jag.Jag ser fram emot morgondagen nå så djävulskt. Konsert, middag med nära 30 (!!!!!!) personer sen utgång. Jag hoppas att jag kommer att kunna go with the flow och bara ha roligt.Jag ska försöka skriva lite andra inlägg om saker som hänt i veckan, funderingar jag har och så vidare. Men just nu börjar jag mitt firande med mig själv och ska njuta av det som fan.Puss på er fina människor!

Körångest och vägen tillbaka.

Hej alla mina vänner som jag känner!
 
Idag har jag tagit en paus från allt övande och prioriterat mig själv och mitt välmående. Tyvärr blev det inget solande, hittade inget solarium så funkade bra. Har ni tips på nåt bra solarium i stockholm?
 
Ikväll har vi haft sista repet innan konserten med musikalkören. Vi sjöng konstant i typ fyra timmar så jag är heeelt slut i rösten och så jäkla trött i kropp och själ. Och det är slutsålt på lördag!! Det känns så jävla roligt! 
 
Jag har flera gånger har varit på väg att hoppa av kören då jag känner att den har tagit för mycket tid, jag har inte kunnat prioritera kören och haft disciplin att öva och så har jag typ haft ångest varje gång jag har gått dit. Men nåt som gör mig stolt över mig själv är att jag verkligen tog tjuren vid hornen, planerade min tid och när jag skulle öva vad - och gjorde det. Sen har jag märkt att det faktiskt går framåt. Och det är ju fantastiskt! Det är så himla roligt när man övar och övar och märker att det ger resultat. Det känns helt sjukt. Det är trots allt 20 låtar med text och stämmor som ska kunna sjungas utantill.