Carro säger...

JA! Till håriga män! Därför blev jag extra glad när jag såg den här bilagan i tidningen Metro.Hårig-man-favorit sen jag var liten är Gaston från filmen "Skönheten och odjuret". När jag var liten och den filmen kom så ville jag helst av allt hoppa in i filmen och rädda Belle. Men jag hade inte tackat nej till att hångla med Gaston.

Dans

Igår var jag och dansade till Scotts. Det var riktigt kul, jag har inte dansat på svinlänge. Dansen ger så extremt mycket! Folk som inte buggar eller foxar- hur klarar ni er?Inspelning

Hej kompisar.Idag sitter jag i Ulriksdals trädgård på inspelning av ett matprogram. Vi är tre tjejer som ska få smaka av somriga recept. Så just nu sitter jag i solen med en öl i handen och har smakat av en mycket god hamburgare. Snart kommer desserter av olika slag.Här bakom filmas det.

Klassfiende

Hej! 
 
Ikväll ska jag på en föreställning som min kollega är med i. Det är en av Calle Flygares slutproduktioner och jag har ju gått där så det känns jäkligt speciellt och kul.
 
Jag är helt säker på att den är grym så se till att beställa biljetter här; https://www.facebook.com/events/361119830655285/?fref=ts

Torsdag

Holla!
 
Igår åkte och jag hängde med mamma på hennes jobb. Väl där så jobbade jag lite med singelpingla, skrev lite bra mejl som jag hoppas att jag får respons på. 
 
Därefter så drog vi lite spontant in till en restaurange i stan och åt skagentoast och drack cola light. Med citron och is i, mycket viktigt! 
 
Sen var vi på väg hem men gick förbi Riggan och såg att Gatsby precis skulle börja så då spontanerade vi på bio. Det var riktigt roligt.
 
Filmen var fantastiskt vacker, extremt vackra bilder och om inte denna film får en oscar för bästa foto så vet jag inte vad. Och kostym för den delen. Jag somnade dock i slutet. Jag var trött.