Najs!

Hej kompisar!

Idag har jag pysslat med lägenheten. Strukturerat upp min bokhylla så att var sak har sin plats, sorterat allt som ska slängas och äntligen möblerat om!

Käkade middag med två kompisar på ett café precis utanför min port och tog med den ena upp till lägenheten och hon verkligen började ta tag i saker och organisera, så jäkla skönt! Och så möblerade vi om, så jäkla skönt! Nu är jag ett steg närmre visionen om hur jag vill att det ska se ut här.

Sen kom en annan kompis förbi lite spontant och köpte med sig glass och berättade om sin dejt som han precis varit på. Så satt vi och snackade dejting ett tag, himla kul!

Nu har jag och killen gjort chokladdoppade jordgubbar, som jag älskar!

Bra dag. Bra kväll! Jag behöver fortfarande en eller två Fåtöljer och en tvbänk som har höjd ca 49 cm. Har du?

HJÄLP med val!

Inatt har jag inte sovit nånting. Jag har omedvetet, eller, medvetet men ovilligt legat och tänkt på mina val som jag ska göra till hösten, vilken väg jag ska gå och satsa på. När jag vill två saker lika mycket. Hur ska man tänka i det fallet? Hur beslutar man? Går man på magkänsla eller ska jag vara rationell? Jag har två utbildningar att välja på. När jag läser om båda utbildningarna på deras hemsidor så kliar det i fingrarna.  Jag behöver båda utbildningarna i mitt liv, gärna synkade, för att jag ska känna mig tillfredsställd. Den ena kostar skjortan och den andra inte och båda två ger mig gedigen erfarenhet inom de olika genrerna. 
 
Eller tänker jag för mycket? Ska jag bara köra på nån och så får det bli som det blir? 
 
Problemet är att jag bara blir äldre och äldre och i media och showbusiness så är det aldrig en fördel så som jag har förstått det. Du ska gärna vara kung från början.
 
Jag har skrivit en plus och minuslista men jag vet inte om det hjälpte. Fan.
 
HJÄLP! 

Easy

Hej kompisar!
 
Idag tog jag med mig min snoriga näsa ut på äventyr i storstan. Det var jobbigt, det var flera dagar sen jag såg så mycket folk. Jag kände mig almänt snurrig och blurrig och inte riktigt med i matchen.
 
However, jag tog med mig näsan ända till Östermalmstorg där jag gjorde en pedikyrbehandling. Plånboken skrek ifrån men själsligt så tror jag att det var bra att få sitta och bli ompysslad i en härlig miljö med en massa lugn musik.  Och så var det ett halvår sen jag gjorde det sist, hmpf!