Sa jag tortyr?

Kille.


Carro.Blev tipsad om sockerfri Läkerol. NU KÖR VI!

Det är i sådana här sammanhang det blir tufft. Men med mentala målbilder så ska jag ta mig igenom dom helt oförstörd hade jag tänkt.

Tortyr

Nu är vi i Heron City och då tänker ni kanske; varför sitter Carro och bloggar?

Och nu, alla ni som frågar er det, så ska jag svara!

För att min kille sitter och äter!


Och jag sitter som en liten hund och luktar på maten och försöker doppa tungan i colan.

Hälsningar #addict

Gick vidare - igen.

Jag var på audition för några veckor sen till ett teatersällskap i Gamla stan, och gick  vidare!
 
Det kändes himla roligt faktiskt, nu hoppas jag bara att det funkar med resten av schemat, jag tror att det kan bli kanonroligt å länge allt klaffar. Men det är ju lite så att om en aktivitet går in måste en annan ut. Och jag vet inte riktigt vad :p
 
Nu har jag jag fått två utav tre jobb och har sökt, får svar på det sista i helgen och söker ett nytt nästa helg. Och de flesta jobb jag har fått har jag fått på min personlighet och inte nån skådespelartalang. Det känns ju kul. Eller? Well, jag har fått det, jag är nöjd!
 
 

Strukturert.

Idag har jag haft helt ledigt. Fast egentligen inte.
Jag har sagt nej till allting som har föreslagits för mig att göra idag för att hålla den här dagen öppen för det jag MÅSTE göra. Det kändes jävligt bra att faktiskt ha tid till att göra det jag borde.
 
Större delen av dagen har ägnats åt att lära in koreografier till min dansklass som jag ska börja hålla nästa vecka, de är hyfsat enkla men ganska många och som vanligt så ska klasserna hålla extremt hög klass, det ska vara mycket energi och man ska ge tusen procent av sig själv, vilket jag älskar att göra, men det blir mycket att hålla reda på.
 
Sen har jag träffat en kompis och diskuterat ett utdrag ur ett manus som jag ska göra en audition med i Göteborg nästa vecka.
 
Och har flirtat järnet med min kille för att han ska följa med mig på bio och se "Ego". Eller flirtat, jag har diskat och tvättat lite extra bra idag, för SÅNT tycker han om. Jag föredrar ju de här lite mer crazy spontanöverraskningarna. Det ska bli så jäkla kul att se den, den har fått extremt bra kritik och är förhoppningsvis en film i mitt tycke.
 
Och jag ska försöka sitta och njuta av den och inte vara sådär kritisk som jag brukar och tycka att "den där rollen borde jag ha fått", och vara lite allmänt bitter sådär. Men jag vet att Mylaine som har huvudrollen i den är riktigt duktig så jag tror på den.
 
Sen har jag varit och fikat med min kära vän Julia - alltid lika trevligt och alldeles lika för sällan. 
 
Och plugget till imorrn?
Kanske sen...

Trinny&Susannah

Jag tittar på det programmet nu, på sjuan, där de hittar kvinnor som de ska klä om.
 
Det jag ser i alla dess kvinnor är denna bedrövligt dåliga självkänsla och självförtroende de har. 
 
Och ja, de verkar ha slutat bry sig om livet  sen alltid. Jag tycker att det är så fantastiskt sorgligt att de inte ser sina fantastiska förutsättningar! Att de inte ser sina fantastiska insidor, deras ödmjukhet till livet och andra människor, att blygheten ses som en charm istället för ett problem. Det som är awesome är att de äntligen har tagit tag i att vilja förändras!
 
Att de inser att det negativa tänker inte längre funkar och att nåt måste hända och om tänket kan förändras genom att ändra lite hårfärg och klädstil, then rock on girlfriends!
 
Jag skulle vilja hålla en fet pepp - och inspirationskurs med dessa kvinnor så att de fattar hur grymma de är.
 
 
Nämnde jag att jag också sökte till det programmet? ;)
 
 
Här är en annan före och efter-bild.
 
 
Aftonbladet.se - ansiktstransplant.