10 år sen sist.

Ja, ungefär nåt sånt var det.
 
Men idag fick jag äran att komma på ditt bröllop Sophia! Fan vad fint!
 
Alltså, jag kan inte beskriva känslorna jag fick när jag var satt i kyrkan. Det började med att jag satt och stortjöt. Alltså verkligen tjöt. Tårarna rann och hade jag försökt hulka mig ur situationen så hade jag förmodligen fått andnöd eller hjärtattack eller nåt. Och du bara skrattade.
 
Vi gick i högstadiet tillsammans och det var ungefär 10 år sen vi sågs sist. Glädjen och kärleken som fanns i kyrkan var helt obeskrivlig och jag kan inte vänta till den dagen då jag befinner mig där själv. Då ska också min prelle, liksom din, däga "You may now kiss the bride". 

GRATTIS PARTAJ!

Hej kompisar!
 
Igår var det ju Kristallengalan på SVT1. Jag missade den men facebook svämmade över av statusar så jag kan ana mig till vilka som tog hem priserna och jag vill gratta  PARTAJ till priset som "Årets humorprogram"! Jag har många bekanta från Karatefyllagänget som jobbar med det och även min kära kusin.
 
Grattis grattis!
 
Tyvärr så vann inte Carina Berg priset som "Kvinnlig programledare", det var väl rätt väntat att Gina skulle vinna även om jag tycker att det borde varit annorlunda, såklart! Men Gina är duktig as well så grattis grattis till dig!
 
Det bästa med Kristallengalan var dock det här.
 
http://www.svtplay.se/klipp/1430456/tillbaka-till-attiotalet-med-rock-of-ages
 
 
Jag och Pillemårran en kväll innan "Rock of ages" i höstas.
 
 
 
 
Programmet som både jag och Johan Rheborg har råkat slicka på.

Uppe med tuppen

Hej kompisar!
 
Idag hade jag en tanke om att sova ut ordentligt, det är ju ändå helg och jag har bara en enda tid att passa idag. men tanken förblev en tanke och verkligheten visade sig börja klockan 08.00 när min kompis alarm gick igång. Jag försökte febrilt somna om men det var svårt när solen lös in så fint genom fönstret.
 
 
Nu ska jag börja preppa frukost, duscha, fixa hår, smink och outfit för idag är det dags för bröllop!

Extra cash

Hej kompisar!
 
Nu är jag på en undersökning. När jag skriver det här lägget, som är tidsinställt, så vet jag egentligen inte vad för undersökning. Men jag får två biobiljetter för det.
 
Ett tips för er som också vill ha det eller tjäna mer eller mindre extra cash är att gå in på http://www.studentkaninen.se. Om man deltar i olika undersökningar eller experiment så får man betalt, mer betalt ju större omfattning.