Dag

Hallå där!
 
Idag var jag på musikvideoinspelning med Bergs bärbara talkshow sen drog jag iväg och tränade. Jag var himla hungrig så jag körde inte så hårt dock. 
 
Igår lagade jag och min kille mat ur en Itrim-kokbok. Jag måste ju lära mig det här med att planera in att laga mat och det är itne det lättaste ska jag säga, inte när man är en sån som jag som far och flänger överallt. Men det gick och idag hade jag lunch - se så bra det kan bli!
 
Nu ska jag iväg och göra en undersökning om ätstörningar. Jag har inte ätstörningar, de sökte friska personer. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men jag vet att jag får 250 spänn i presentkort för en timme och det känns bra. Jag har ju faktiskt tid över idag så då kan man ju göra lite sånt.
 
 
Därefter ska jag träffa Pillemårran och vi ska försöka hitta katt eller hundungar att gulla med. Det är one of those days. Bebisar kan också gå bra.
 
Sen tänkte jag köpa en plånbok, för första gången i mitt liv. Tips på en snygg och behändig en?
 
 
 

Dag

Hej på er!
 
Idag har vi haft musikalrep på Göta Lejon och musikalen "Eyes" som vi ska göra börjar ta form - det känns skitkul!
 
Jag har även löneförhandlat idag - har varit skitnervös hela dagen. Förhoppningsvis blir det hyfsad lön iallafall. 
 
Jag har hållt min sista klass som dansinstruktör och sen var jag på gruppträff för Itrim. Jag har inte gått ner så mycket på sista tiden pga att jag har börjat äta igen så då sjunker man inte lika snabbt, vilket suger. 
 
Jag är rätt nöjd men den vikt jag ligger på men nu jobbar jag ner för att jag vet att jag kan. Och eftersom att jag kan- så varför inte? 
 
Tog en bild häromdagen på mig i mina shorts som jag hade på mig förra sommaren, tänkte lägga upp den. Kanske.

Fest

Igår var jag på party hos mina gamla pitepals och herregud vad roligt vi hade! Snackade gamla minnen, personer, skvaller, spelade musik och sjöng, uppdaterade oss om varandras liv och drack drinkar.

Jag är så glad att jag gick där och så tacksam över alla fantastiska människor jag träffade där.

Tack för all energi och boost jag fick igår och tack för att ni är så grymma och på ett eller annat sätt finns i mitt liv!

Amen.

Apr. 21, 2013

För inläggen flödar.

Nu har jag precis varit på en röstcasting. Det var en annorlunda upplevelse må jag säga.

Jag kom in i ett rum där jag skulle fylla i ett papper, blev knappt välkomnad. Låg energi. Sen skulle jag börja spela in min röst. Tjejen som instruerade mig hur jag skulle göra med tekniken hälsade inte och gav inga instruktioner om hur jag skulle låta eller vad det skulle användas till.

För mig är det extremt viktigt att man bemöter folk på ett proffsigt sätt och jag tyckte inte att det här utstrålade det vilket gör att jag känner mig olustig. De skiter väl de i förstås, de vill väl bara producera, men ger man inga eller otydliga instruktioner kan man tyvärr inte räkna med att få det man letar efter.
Och det gäller självklart inte bara Castingsituationer utan många situationer inom ledarskap exempelvis.

Jag vet iallafall hur Jag skulle vilja få folk att känna om det var jag som höll i en casting. Vilket jag har gjort.

Kram Hej.