Nervositet och insikt.

Idag var jag på Tre musketörerna på stadsteatern. Den föreställningen, som är sjukt förjävla bra btw, fick mig att inse att jag har valt rätt till hösten, det är där jag ska göra.
 
Däremot är inte jag den tjejen som musikalfostras för ensemble. Jag är inte den som står där bak bland alla andra. Som Simbas bror ska jag stå först i kön.
 
Nervositeten ligger i att kvinnan har kommit ikapp mig. Jag har under de senaste dagarna haft en stark ledning med en förstaplats och marginal på 200 röster. Not anymore. Just nu kommer vi kapp varandra om vartannat och jag VILL det här SÅ mycket!!
 
För er som inte har mig på face så löd mitt meddelande såhär;
 

Hej mina vackra vänner! Jag vill bara förtydliga att jag uppskattar er hjälp så jävla mycket! Och ert fina engagemang och all tid ni lägger ner på det här, det är helt ovärderligt!

Jag vill också förtydliga att jag kommer att sluta spamma efter den 15e. Då kommer jag att börja med mina vanliga, roliga uppdateringar. Men, i fyra dagar till så tänker jag böna, be, blogga, länka, sharea, messa, rösta och jag hoppas SÅ att ni orkar vara med mig i dessa fyra dagar till, jag vill det här så jäädrans mycket! Kärlek till er! <3

http://tavling.kappahl.com/index.php?page=gallery&id=777

 

TACK!

Ciao.

En ljus framtid?

Förhoppningsvis.
 
Idag har det blivit klart att jag förmodligen kommer att studera "Artisten på musikalscenen" till hösten,         samt  "Utveckling av ledarskap genom drama". Förhoppningsvis kommer det att bli HUR kul som helst, speciellt om jag och min kollega Sexy Camy kommer att fortsätta med vårt radioprogram "Glassigt". Då får jag iallafall in några delar som min hjärna kräver för att uppnå tillräcklig tillfredsställelse. Och så hade jag ju tänkt att bli programledare för ESC 2013. Jag måste fortsätta med den processen.
 
Jag har ju varit utbränd det här halvåret så jag är livrädd för att börja ta på mig för mycket, tappa fokus, överprestera, ha en ostrukturerad vardag, volontära så mycket till en grad att jag på allvar börjar tro att jag ska rädda världen.
 
Men samtidigt har jag lärt mig SÅ mycket om mig själv, hur jag funkar,hur andra funkar och så vidare så jag tror inte att det kommer att hända. Jag har fått extremt mycket mer kött på benen och det är jag jäkligt glad för.
 
Och apropå kött på benen, det har jag ju fått både mentalt och fysiskt. Därför tänker jag bli plusmodell.
 
Hur kan du hjälpa till?
 
Klicka endast på länken, det tar endast 5 sekunder.
http://tavling.kappahl.com/index.php?page=gallery&id=777


*Du kan rösta en gång per dag
*Du kan rösta från din mobil, dator, padda, olika webbläsare, pojkvännenes telefon, hundens iphone.
*Du kan scanna min profilbild med ex. "Barcode Scanner", då kommer du direkt till länken.
*Du kan sprida länken till dina vänner, lägga upp på twitter, blogga, you name it! Kreativiteten flödar.
 
 

Jag vill bli jagad, inte jaga.

Som började med ett besök hos ögondoktorn. Jag bär både glasögon och linser och jag känner att det hindrar mig i min vardag. Major problem. Därför ville jag kolla om jag kunde operera ögonen så att jag slipper problemet. Icke. Att vara långsynd ska vara en biatch.

Kämpar som tusan för att hinna ikapp min finalistrival. Vi är två tjejer som kämpar om vinsten och jag ligger alltid efter. Jag gillar inte att jaga, jag vill bli jagad.

Så hjälp mig gärna!

http://tavling.kappahl.com/index.php?page=gallery&id=777

Rösta på mig!

Hej!
 
Just nu deltar jag i Kappahls Plusmodeltävling om att bli deras ansikte utåt för deras XLNT-storlekar. Jag vill SÅ gärna vinna detta! Jag och en annan tjej turas om att ligga etta och tvåa om vartannat.
 
Tävlingen avslutas den 15e augusti och om jag då ligger etta så går jag direkt vidare till final!
 
Rösta kan ni göra här;
 
 
  • Du kan rösta en gång per dag.
  • Du kan däremot rösta från alla dina olika webläsare på datorn och från mobiltelefonen.
  • Min kära vän Viktor har även gjort en QR-grej. Ladda ner appen "Barcode Scanner" helt gratis och rikta sen din telefon mot den så kommer du direkt till länken där du röstar. 
  • Du kan även sprida länken till dina nära&kära, gärna även till dina husdjur och deras mobiltelefoner.
 
 
TACK!