Day2 - nej, asså. Verkligen.

Tjao.

Hm, det har visat sig att jag står som reserv på PR-assistentkursen. Damn!

Igår var jag hemma hos en kompis jag inte träffat på jättelänge! Han har flyttat in i en skitfin etta. Lite roligt för det var jättetrendigt och snyggt och modernt och det är inte riktigt så man antar att en bachelorlya  ska se ut. Carro, BORT MED FÖRDOMARNA!

Ikväll ska vi till Grönan och dansa. Om det går. Lasse Stefanz drar en del folk. Men, om alla ska dit så ska väl vi såklart? :)
Och det är så skönt, för det är verkligen annorlunda mot krogen. I socialdans är alla verkligen där för att dansa och man irrar runt och bjuder upp hit och blir uppbjuden dit och alla dansar och har kul. Krogen är ju liite annorlunda. Och vad gillar vi bäst? Och vem har alltid rätt? Och vem borde vi ha lyssnat på liiite tidigare? ;)

Sen ska vi till Baba Sonic. Ska bli kul att testa nåt nytt, har aldrig varit där och antar att det inte alls är min musik eller nånting, men hey!

Jag har ju varit sams med bloggen i två dagar, vi får väl hoppas på en Day3 också.

Aiight, tutslut.

Ny blogg!

Oh shajt!

Nu har jag en helt ny blogg uppe, kände att det var rysligt dags att uppdatera sig lite, ut med det gamla och in med det nya!

Vi får väl se hur kompis jag håller mig med den här bloggen men jag har börjat få sån otrolig lust att börja skriva igen, så här är jag iallafall!

Och vad händer för mig i höst?

Under semestern har jag verkligen fått tid för fundering, vad vill jag göra? Vad vill jag inte göra? Vad borde jag göra?
Just nu är det en del grejer som jag fortfarande väntar på, det ligger lite på is.

I min förra blogg på Metrobloggen slutade jag med att skriva att jag skulle börja gymma. Yeah right honey. Jag? Gymma? Njae. Det kommer nog aldrig att bli av. Så att jag började med något annat istället, en träningsform som passar mig sjukt mycket bättre, nämligen

 

 • StripAerobics! Det är något jag rekomenderar varmt, så det är den träningsformen (förutom liten bugg här och där) som jag tänker sysselsätta mig med i höst! Möjligtvis att jag ska börja instruera, men vi får se hur mycket annat jag har att göra.

  Dessutom blir jag ju
 • StoraSyster för nattvandrartjejerna i United Sisters, det ska jag ta tag i.

Möjligtvis att jag ska gå en kurs som

 • PR-assistent men det är inte riktigt officiellt än, så sssch! ;)
 • En grundkurs i drama på SU väntar förhoppningsvis också.
 • Och sen jobbar jag ju på i den lilla roliga a

  Men som sagt, inget är bestämt, allt ligger löst. Så vi får väl helt enkelt vänta och se vad framtiden visar :)

  Tack&Hej så länge!