"Har du en minut över?" NEJ!

Inte ens en minut, hur mycket får en tjej ha att göra egentligen?

Jag har fått mina ansökningssvar, antagningar och reservplatser, och nu måste jag fatta något jag hatar; ETT BESLUT! Jag gillar inte att ta beslut, jag brukar alltid glida in på saker och vill inte vara orsak till att saker skiter sig eller att jag valde fel eller whatever. Jag gillar kanske inte att ta risker helt enkelt.

Men det är så jobbigtr för att jag ska få min kurs att gå ihop med hela min höst; dans, US, stripaerobicsinstruktör(?), samtalsledare, SMAL, Jobb, kompisar?!, resa till Hanko och Roziel och vad har jag glömt?

Det är kul att ha många järn i elden dock, jag hade varit mer stressad om jag inte hade någon aning om vad jag skulle göra i höst, så det är ju en fördel iallafall.

Okej, Ikväll! Sebbes show "Untitled Comedy" på Sportsbar i Berga! Ska bli jättekul att gå på den, var ju inte hemma förra gången så this is gonna be fun!

Imorrn! åh vad jag ser fram emot imorrn!
Först ska vi käka hela gänget, på Fridays, och sen ska vi dr avidare och bara parta och dansa och ha asroligt! Ett litet goodbyeparty för Roz som ska åka till Italien!

Ingen mer Herr Mespropp, på turné!

Jag sitter och lyssnar på Svanprinsessan. Det är riktigt roande faktiskt.

We survived.
Guud, igår var jag ute på After Work med Tomka och Roz. Det var riktigt mysigt faktiskt.
Vi började på ett ställe vid Fridis, och så drack vi lite och käkade vårrullar och krabbsallad :D. Sen drog vi vidare till Fridays och väntade på ett bord för att käka lite.
Jag beställde en drink som var SÅ ÄCKLIG! Manhattan heter den. Den låter ju sjukt chick och läcker och så smakar den skit, så jag bytte med Rozies Apple Tini. Sen fick vi iallafall ett bord, längst bort från mänskligheten. I det mörkaste hörn du kan tänka dig. Man tycker ju att man iallafall kunde få liiiite VIP när man kommer dit, det är ju inte inte för inte man känner folk som jobbar där.

Sen satt vi iallafall där och myste , drack en massa drinkar och lyssnade på grym musik hela kvällen, sjukt bra DJ.
 
Och idag har jag fixat mitt rum, så skönt att för första gången på flera år ha ett hyfsat normalt rum!

Bye