"Har du en minut över?" NEJ!

Inte ens en minut, hur mycket får en tjej ha att göra egentligen?

Jag har fått mina ansökningssvar, antagningar och reservplatser, och nu måste jag fatta något jag hatar; ETT BESLUT! Jag gillar inte att ta beslut, jag brukar alltid glida in på saker och vill inte vara orsak till att saker skiter sig eller att jag valde fel eller whatever. Jag gillar kanske inte att ta risker helt enkelt.

Men det är så jobbigtr för att jag ska få min kurs att gå ihop med hela min höst; dans, US, stripaerobicsinstruktör(?), samtalsledare, SMAL, Jobb, kompisar?!, resa till Hanko och Roziel och vad har jag glömt?

Det är kul att ha många järn i elden dock, jag hade varit mer stressad om jag inte hade någon aning om vad jag skulle göra i höst, så det är ju en fördel iallafall.

Okej, Ikväll! Sebbes show "Untitled Comedy" på Sportsbar i Berga! Ska bli jättekul att gå på den, var ju inte hemma förra gången så this is gonna be fun!

Imorrn! åh vad jag ser fram emot imorrn!
Först ska vi käka hela gänget, på Fridays, och sen ska vi dr avidare och bara parta och dansa och ha asroligt! Ett litet goodbyeparty för Roz som ska åka till Italien!